Werkwijze

 

 

Afspraak maken?

Heeft u een verwijzing van uw huisarts of specialist? Of wilt u op eigen initiatief een afspraak maken Een verwijzing is niet noodzakelijk. U kunt rechtstreeks via telefoon 06 - 11 40 38 50 contact opnemen of een email sturen naar info@dietistpunt.nl

 

Intakegesprek

Het intakegesprek duurt 60 minuten. In dit eerste gesprek worden uw persoonlijke gegevens, wensen, doelen, verwachtingen, eet en leefgewoonten, beweegpatroon en medische geschiedenis besproken. Aan de hand van deze gegevens en uw lichaamssamenstelling wordt een advies op maat gemaakt. 

Hiermee gaat u aan de slag. Na ongeveer 1 of 2 weken plannen we een vervolgafspraak. De vervolggesprekken duren 15-30 minuten. Hierin bespreken we samen hoe het de afgelopen weken is gegaan. Is het dieet goed bevallen en hoe zijn de eerste resultaten? Wat werkt en wat zou eventueel anders kunnen? U krijgt praktische tips zodat het dieet op de lange termijn goed vol te houden is.

 

Voor het 1e gesprek is het handig om mee te nemen:
•   uw identiteitsbewijs

•   uw ziektekostenverzekeringspasje

•   de schriftelijke verwijzing van uw (huis)arts indien aanwezig

•   een overzicht van eventuele laboratoriumuitslagen en/of medicatie

•   een voedingsdagboekje van 2 of 3 dagen is wenselijk


Dieetadvies is vaak een onderdeel van een behandeling. Als u geen bezwaar heeft dan wordt de huisarts geïnformeerd. Hierdoor kan mogelijk een betere afstemming van zorg plaatsvinden.

 

Powered by webXpress